Bezorgen paspoort, identiteitskaart of rijbewijs

U kunt uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs gratis laten bezorgen. U maakt de keuze voor het laten bezorgen bij de aanvraag van het document.

Bezorgmoment

U krijgt binnen 8 werkdagen na de aanvraag een e-mail van bezorgbedrijf AMP groep waarin u een bezorgmoment kunt kiezen. Als u dat voor 23.59 uur doet, kan het document de volgende ochtend vanaf 8.00 uur bezorgd worden. Als u geen e-mailadres heeft, wordt u gebeld om een bezorgmoment in te plannen.

Bezorgadres

Een reisdocument (paspoort of identiteitskaart) kan door heel Nederland bezorgd worden, met uitzondering van de Waddeneilanden. Een rijbewijs wordt alleen op het huisadres bezorgd.

  • U moet uw nieuwe paspoort, identiteitskaart of rijbewijs zelf in ontvangst nemen.

  • Als u nog in het bezit bent van een oude identiteitskaart of oud paspoort of rijbewijs, moet u deze overhandigen aan de bezorger. Anders mag de bezorger het nieuwe document niet overhandigen.

Uw paspoort of identiteitskaart kan worden bezorgd op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 uur en 18.00 uur. Uw rijbewijs kan worden bezorgd op maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 19.30 uur en vrijdag tot 17.00 uur.

Op de dag van bezorging ontvangt u een e-mail, waarin een specifiek bezorgmoment in een tijdvak van twee uur is opgenomen. In die e-mail ontvangt u ook een Track & Trace link om de bezorger en uw pakket te volgen. 30 tot 60 minuten voordat de bezorger bij u arriveert, ontvangt u een SMS met de exacte aankomsttijd. Dit kan alleen als uw mobiele telefoonnummer bij ons bekend is.

Bij de bezorging voor kinderen moet het kind voor wie het document bestemd is zelf aanwezig zijn. De ouder of verzorger die bij de aanvraag is opgegeven moet bij ontvangst een handtekening zetten.

AMP s bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur via telefoonnummer 030 24 08 020 .

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.