Gemeenteraad

De gemeenteraad vertegenwoordigt de inwoners van Hoorn. De raad stelt de belangrijkste punten van het beleid vast en controleert het college van burgemeester en wethouders. De gemeenteraad wordt eens in de vier jaar gekozen door de inwoners van Hoorn. 

Volg de gemeenteraad

De raads- en commissievergaderingen zijn live te volgen of later terug te kijken via de website van de gemeenteraad. U kunt de vergaderingen ook bezoeken. Deze vinden plaats in het stadhuis. 

Opnames en live vergaderingen

U vindt op de website van de gemeenteraad ook de agenda's voor de vergaderingen, Artikel 36-vragen en belangrijke documenten.

Agenda's en stukken

Bekijk de agenda's en stukken voor de raadsvergaderingen en commissievergaderingen op de website van de gemeenteraad.

Fracties en raadsleden

Alle fracties en raadsleden vindt u op de website van de gemeenteraad. De gemeenteraad in Hoorn bestaat uit 35 raadsleden.

Contact met de raad

Inwoners en andere belangstellenden kunnen voor vragen over vergaderingen bij de griffie terecht. Voor het toezenden van informatie aan de raad kunt u ook bij de griffie terecht. Neem contact op via griffie@hoorn.nl of bel naar 0229 25 22 00. Meer informatie over de griffie vindt u via de website van de gemeenteraad.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.