Kinderboerderijen en MAK Blokweer

De gemeente beheert twee kinderboerderijen: De Woid in Risdam en De Waalrakkers in de Grote Waal. In Blokker is er ook nog een natuurpark met bezoekerscentrum: MAK Blokweer.

De Woid

Kinderboerderij De Woid vindt u aan Koperslager 9a in Risdam. De Woid is maandag tot en met vrijdag open van 8.00 tot 16.30 uur. In het weekend en op feestdagen is De Woid open van 10.00 tot 16.30 uur. Het kan zijn dat De Woid in het weekend en op feestdagen gesloten is als er niet genoeg vrijwilligers zijn. Bekijk meer informatie op website van De Woid.

De Waalrakkers

Kinderboerderij De Waalrakkers vindt u aan de Poolster 123a in de Grote Waal. De Waalrakkers is maandag tot en met vrijdag open van 9.00 tot 16.30 uur. In het weekend en op feestdagen is De Waalrakkers open van 10.00 tot 16.00 uur. Bekijk meer informatie op de website van De Waalrakkers of de facebookpagina van De Waalrakkers.

MAK Blokweer

In Blokker ligt het MAK (Milieu Activiteitencentrum en Kijkboerderij). De stichting MAK Blokweer organiseert allerlei activiteiten op het gebied van natuur en milieu. U kunt ook het bezoekerscentrum bezoeken en de boerderijdieren bekijken. Meer informatie vindt u op de website van het MAK.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.